Головна » 2018 » Сентябрь » 28 » Перший дзвоник 2018
10:50
Перший дзвоник 2018

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.
Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.
3 вересня в Кучерівському НВК пройшло свято Першого дзвоника!
5 учнів вперше сіли за парти і розпочали свій перший  шкільний рік.
Директор школи Гришанова Є.В. привітала всіх з чудовим святом Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості, серед яких голова сільської ради Гришанов В.П., методист відділу освітиІлейко Н.М., настоятель Свято Михайлівського храму отець Сергій, спонсори – директор ТОВ «Слобідський шлях» Геращенко А.В...
Сьогодні для України настали тяжкі часи. Неоголошена війна, яка зруйнувала найвищі мрії, забрали життя – юних, світлих, квітучих. Присутні на лінійці вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблому випускнику школиГончарову Віталію Васильовичу та квіти до Меморіалу Слави.
І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок покликав хвилюючим акордом шкільний дзвінок який дала учениця 1 класу Сатаніна Вероніка та учень 10 класу Євдокименко Дмитро.

На урочистому зібранні звучали привітання на адресу учнів і вчителів, всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми!

Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!

Переглядів: 211 | Додав: tanialusha2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar