Головна » 2019 » Май » 31 » День дитинства
14:37
День дитинства

  Дитинство – чарівний світ, де збуваються усі мрії, бажання, забаганки.

    1 червня – Міжнародний день захисту дітей. До дня захисту дітей 31 травня 2019 року для вихованців оздоровчого табору «Світанок » Кучерівського НВК спільно з працівниками СБК було проведено «Свято дитинства». Дітей зі святом привітали і вручили подарунки та солодощі : голова сільської ради Гришанов Володимир Петрович, директор ПП «Зажинок » Геращенко Анатлолій Володимирович та настоятель храму с. Кучерівка отець Сергій.

    На східцях до Будинку культури було облаштованофотозону, де всі бажаючі мали змогу зробити фото на пам'ять.

    Для дітей було проведено різноманітні конкурси та розваги, за перемогу в яких діти отримали подарунки. Для найменших учасників – вихованців дитячого садка була проведена цікава і захоплююча гра «Лабіринт». Також для дітей було організовано концертно – розважальну програму, в якій прийняли участь старшокласники і вихованці табору «Світанок».

    В парку біля БК для дітей проводились спортивно – жартівливі змагання. Діти були поділені на дві команди: «Жовті смайлики» та «Червоні смайлики.» Всі конкурси були цікавими та веселими . З великим задоволенням діти приймали участь у всіх конкурсах. Перемогла дружба.

      На закінчення було проведено танцювальний флешмоб «Моє світле дитинство.»

 

 

 

Переглядів: 239 | Додав: tanialusha2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar